kontakt

5 odpowiedzi na „kontakt

1. To ciekawe z jaka konsekwencją udajecie ze nie było podziemnego tygodnika Jedność wydawanego w latach 1982-1985.czy dlatego ze pan Milczanowski nie moze przełknąc ze poza nim tez była Solidarność?Dowody są jednak niezbite.Także te zachowane w IPN.Encyklopedia Solidarności tez o tym wspomina.A wy?

• leszek pisze:

Pańska uwaga dotyczy okresu stanu wojennego, który w dziale „Historia” nie został jeszcze ujęty. Jak szybko to będzie możliwe, tak szybko, ale stopniowo, będą przedstawiane następne okresy historii Związku. Dodam, że w dużej mierze to, co dotyczy opisu działalności w poszczególnych regionach, zależy od współpracy ze Wszechnicą danych Zarządów Regionu – w tym przypadku ze Szczecina.
      Pozdrawiam
      Leszek Biernacki

2. Marcin pisze:

Droga do niepodległości. „Solidarność” 1980–2005, red. Adam Borowski, Oficyna Wydawnicza Volumen i Komisja Krajowa NSZZ Solidarność, Warszawa 2005

czy posiadacie w sprzedaży w/w książkę

Pozdrawiam
    Marcin

3. bartek pisze:

witam, piszę prace magisterską nt Solidarnosci w rejonie wolsztyńskim 1980-1991. prosze o jakis kontakt do Was